#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicacies |
Polski
Wykonanie: Dziś chcę Wam zaproponować jedną z moich ulubionych kanapek, jest banalnie prosta, pyszna i zdrowa, jak na zdjęciu: chleb gryczany, tuńczyk (najlepiej ze słoiczka, nie z puszki), siekana pietruszka i świeżo mielony kminek. Kminek idealnie komponuje się smakowo z całością, dodatkowo ułatwia trawienie tuńczyka, który jakby nie było nie jest świeży, bo przechowywany w oleju i może dla niektórych osób być ciężkostrawny. Mielonym kminkiem można posypać każdą kanapkę, najlepiej gdy zmielimy go tuż przed spożyciem.
English
Method: This easy sandwich is one of my favourite because of its taste and nutritive values: buckwheat bread slice, tuna (the best one is the tuna kept in a glass jar, not in a can), fresh parsley and ground cumin. Believe me, it is easy to digest thanks to the cumin seeds, they need to be grind shortly before consuming, though.
Method: This easy sandwich is one of my favourite because of its taste and nutritive values: buckwheat bread slice, tuna (the best one is the tuna kept in a glass jar, not in a can), fresh parsley and ground cumin. Believe me, it is easy to digest thanks to the cumin seeds, they need to be grind shortly before consuming, though.
Italiano
Come si fa: Questo è il mio sandwich preferito, sano e buono: una fetta di pane (di grano saraceno), un po di tonno sott'olio, prezzemolo fresco tritato e qualche seme di cumino macinato prima di consumare. Chi ha problemi di digestione potrà stare tranquillo visto che il cumino aiuta a digerire.
No comments:
Post a Comment