#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangela |
Polski
Wykonanie: Ugotować pierw oskrobane szparagi z marchewką na bulionie, później kaszę w wodzie po szparagach i marchwi, a w międzyczasie pokroić cebulę, wrzucić na podgrzaną patelnię i podsmażyć aż się lekko zrumieni i nabierze smaku. Wszystko delikatnie wymieszać, posolić do smaku. Podawać na ciepło (gdy kasza jest jeszcze ciepła).
English
Directions: Boil some asparagus with a carrot, then barley using the water you have boiled the asparagus with a carrot in. And in the meantime fry an onion (chopped) with little olive oil until translucent. Mix all the ingredients together and serve still warm.
Italiano
Come si fa: Mettere a bollire l'acqua, salatela quando giunge ad ebollizione e versate gli asparagi pelati con una carota (anche pulita). Cuocere l'orzo nella stessa acqua degli asparagi e la carota. Nel frattempo, in una padella, fate rosolare una cipolla tagliata a dadini in pochissimo olio. Mettete tutto insieme e servite caldo.
Przepis bierze udział w poniższej akcji kulinarnej:
No comments:
Post a Comment