Labels

Lunch (188) Pranzo (188) Obiad (182) Cena (151) Cakes (143) Ciasta (141) Torte (137) Tea cakes (128) Ciastka (121) Dolcetti (117) Supper (108) Dolci (93) Kolacja (93) Cookies (87) Desery (85) Desserts (85) Pieczywo (58) Pane (55) Bread (54) Śniadania (33) Dodatki (29) Sałatki (29) Insalate (28) Salads (28) Side dishes (27) Soups (25) Zupy (25) Contorni (24) Minestroni (24) Antipasti (21) Breakfasts (21) Drinks (21) Bevande (20) Napoje (20) Przystawki (20) Starters (20) Pizza (17) Gratin (14) Pancakes (14) Zapiekanka (14) Akcje kulinarne (13) Le crepes (13) Naleśniki (13) Preserves (10) Przetwory (10) Konkurs (9) Confetture (6) Biscotti salati (5) Marmellate (5) Colazioni (3) ALFABETYCZNY SPIS CIAST (2) ALFABETYCZNY SPIS CIASTEK I CIASTECZEK (2) Gardiniere (2) Śniadanie (2) Kolacje (1) Liebster Blog Award 2015 (1) PHOTOS/FOTO (1) WSPÓŁPRACA (1)

22/11/2016

Szaszłykowa Jesień - Szaszłykowe Mikołajki 2016

Smakołyki Angeli via Facebook

ZakładWyrób Galanterii Metalowej 

Robert Marcinkowski,
ul. Chodzieska 21, w Poznaniu
(email kontaktowy, kom. 697-025-384),
blog na FB: Mój Sposób na Szaszłyki 


wraz z blogiem: Smakołyki Angeli


przedłużają kolejną edycję szaszłykowego konkursu

SZASZŁYKOWA JESIEŃ

SZASZŁYKOWE MIKOŁAJKI 2016

na Wasz oryginalny przepis na szaszłyki!!! 

Przepisy wraz zdjęciem i ręcznym dopiskiem: Szaszłykowa Jesień 2016 prosimy nadsyłać emailem, ew. na facebooku lub w ramach grupy kulinarnej Kuchnia polska i nie tylko do 6 grudnia br. Zwycięzca otrzyma nagrodę główną, tj. podwójne szpilki do szaszłyków, szpilki do zrazów i szczypce kuchenne -  wyroby firmy Wyrób Galanterii Metalowej (wysyłamy tylko na terenie Polski). 


Kochani! Przez szaszłyki rozumiemy te tradycyjne, z grilla, jak i nowatorskie szaszłyki, z piekarnika, bądź też całkiem surowe, czy też szaszłyki jako przekąska, szaszłyki jako zabawa rodzica z dzieckiem, szaszłyki jako popis naszej indywidualnej fantazji..... Są efektowne, kolorowe, smaczne i bardzo często raz dwa i gotowe!!!!

Mój Sposób Na Szaszłyki Robert Marcinkowski via Fecabook