Labels

04/05/2016

Twarogowo-truskawkowy deser - White & Red Dessert - Fette dolci bianco rosse


Polska wersja
Wykonanie: Proponuję wysuszyć w tosterze kromki chleba tostowego (przez kilka minut, żeby chrupał). W międzyczasie wymieszać twaróg ze śmietaną i zrobić mus z truskawek (z cukrem). Ser ze śmietaną nałożyć na chrupiące kromki, polać musem i udekorować śmietaną. Smacznego!

English version
Directions: Toast slices of bread until crispy. In the meantime mix a bit of quark or fresh cheese with cream. Spread over the toasts over with strawberry mousse and decorate with cream. 

Italiano:
Come si fa: Tostare il pane per qualche minuto. Mescolare formaggio quark o fresco con un po' di panna e spalmare il pane con questa crema. Decorare delle fette con il mousse alle fragole e la panna fresca. 





Przepis ten bierze udział w kulinarnej akcji:

Biało-czerwono na talerzu