#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicacies |
Składniki/Ingredients/Ingredienti
200 g wiórek kokosowych/ 7 oz coco flakes/ 200 g di farina di cocco
200 g cukru brązowego*/ 7 oz brown sugar/ 200 g di zucchero grezzo
2 białka/ 2 egg whites/ 2 albumi
wafle okrągłe/ round wafers/ wafer rotondi
* Użyłam nierafinowanego cukru buraczanego.
Polski:
Wykonanie: Ubić białka z cukrem mikserem, dodać kokos i wymieszać. Nałożyć masę kokosowo-białkową na okrągłe wafelki. Upiec w 180° C. Smacznego!
English:
Method: Beat the whites with sugar until stiff, add the coco flakes and mix well. Fill in small pieces of wafer with the coco cream and bake at 180° C/ 350° F until a) golden b) golden brown (according to your preferences).
Italian:
Come si fa: Sbattere gli albumi con lo zucchero, aggiungere la farina di cocco ed amalgamare. Mettere sui piccoli pezzi di wafer e cuocere in forno già caldo a 180° C finché i dolcetti diventano a) dorati b) marroni - come preferite.
No comments:
Post a Comment