Labels

Lunch (189) Pranzo (189) Obiad (183) Cena (152) Cakes (144) Ciasta (142) Torte (138) Tea cakes (129) Ciastka (122) Dolcetti (118) Supper (109) Dolci (94) Kolacja (94) Cookies (88) Desery (86) Desserts (86) Pieczywo (58) Pane (55) Bread (54) Śniadania (33) Dodatki (29) Sałatki (29) Insalate (28) Salads (28) Side dishes (27) Soups (26) Zupy (26) Minestroni (25) Contorni (24) Drinks (22) Antipasti (21) Bevande (21) Breakfasts (21) Napoje (21) Przystawki (20) Starters (20) Pizza (17) Gratin (14) Pancakes (14) Zapiekanka (14) Akcje kulinarne (13) Le crepes (13) Naleśniki (13) Preserves (10) Przetwory (10) Konkurs (9) Confetture (6) Biscotti salati (5) Marmellate (5) Colazioni (3) ALFABETYCZNY SPIS CIAST (2) ALFABETYCZNY SPIS CIASTEK I CIASTECZEK (2) Gardiniere (2) Śniadanie (2) Kolacje (1) Liebster Blog Award 2015 (1) PHOTOS/FOTO (1) WSPÓŁPRACA (1)

12/09/2014

Rybki w mące - Fish with flour - Pesci infarinati


Smakołyki Angeli na Facebooku

Czasem nie mamy pomysłu na obiad, a rybki panierowane tylko w mące, smażone na głębokim oleju, solone, jak frytki, dopiero po upieczeniu, mogą się okazać super gratką kulinarną. Zachęcam!

Sometimes we lack ideas for good and quick lunch. Small fish coated with plain white flour, fried and then salted to taste might be a perfect solution for you. Here's my encouragement!

A volte pensiamo troppo cosa cucinare, ma i piccoli pesci infarinati e fritti, poi salati, possono essere una soluzione ideale per tutta la famiglia. Se non hai fatto questo piatto da tanto tempo, ti suggerisco a farlo subito!